UNLEASHED

Together for GOD's

Global Glory

Register Now

3rd triennial CMC in the West, since 2011
Updates 12/20/2017:
  1. We have email​ed​ all registrants with Participant Information. Click ​here ​to download as a pdf.
  2. Thank you for your prayers! Without prayer nothing can go forward. As much as we appreciate your prayers, we need more and are now mobilizing to have prayer 24-hours a day during the convention. Please click here to sign up.​
  3. On-Line ​Registration ​will be closed as of 12/21; the Pre-School and Pre-K programs are closed. Walk-In Registration is open on 12/26.
  4. Hotel rooms are still available. Call the hotels directly​ with phone number on the Accommodation Link on Registration Page​.
  5. The pdf version for the handbook is now posted on the website​. Click here ​to download​ a copy​.

Date

December 26-29, 2017

Location

Ontario Convention Center, Ontario, CA   [Map]
Get Ready!

Plenary Sessions, Bible Exposition, Small Groups, Exhibits and over 40 Workshops.

A missions-focused, life-changing experience for people of all ages.

Come Together, Pray, Listen, Worship, Engage, Learn.

Dream God’s Dream.

Discover your place in the global purpose of God


PRAYER BULLETIN

1. Please pray for our Plenary Speaker Bob Sjogren as he will be sharing two messages in our Opening and Closing Joint Session: 1) Primary vs. Secondary and 2) Is it Worth It? His prayer requests are:
  • Please pray that we would realize that Christ died primarily to glorify His Father and as a result, they would see the two different Christianities.
  • Please also pray that we would realize that what we do on this earth will determine how we will exist forever in Eternity Future. We earn rewards, but not salvation.
  • Regular registration end at12/12!
2. Please pray for our Workshop Speaker Scott Daniel who will be giving two workshops on 1) 5 paths to further the Mission: Discover your path and 2) Ways to Train the Next Generation of Kingdom Builders. His prayer requests are:
  • Please pray that Chinese churches start to use training strategies to train cross cultural workers and mission-minded coworkers.
  • Please pray that many Chinese OBC and ABC attendees can discover their path to glorify God in the great commission. We need a network of mission minded pastors, mission pastors, mission committees, missional churches, and missionaries to reach as many lost as possible, neighbors from countries with many unreached people groups, and also the remaining unreached people groups overseas.
  • Please pray for all of these things to occur as believers grow in grace to be more unified, mature, and missional.
3. Please pray for our Joint Opening and Closing Sessions:
  • Please pray for the Closing session planning. Joint Program Manager Larissa Lam is working on recruiting members for a choir for the closing ceremony. Pray for those with willing hearts to serve who would be available Dec 29.
  • Please pray for our translators Annie Petzholt and Annie Keh
4. Please pray for the CMC registration. There are still have room for 800 attendees.


Daily Schedule

Day Tue 12/26/2017 Wed 12/27/2017 Thu 12/28/2017 Fri 12/29/2017
        DoubleTree OCC Double Tree OCC Double Tree OCC Double Tree
Time C E Y CM Chinese English Youth Children Chinese English Youth Children Chinese English Youth Children
8am                          
:15 Plenary
JOHN ONG
105 Min
8:15-10a
    Session
Two
8a-12:30p
Plenary
FRANCIS CHAN
105 Min
Session
Four
Plenary
TONG LIU
105 Min
Session
Six
:30 Workshop I
75 Min
8:30-9:45p
  Workshop III
75 Min
Workshop V
75 Min
:45 Youth Session I
8:45a-12p
Youth AM
Session
Youth
Session III
9am
:15
:30
:45 Exhibits Exhibits Exhibits
10am   transition transition walk-over transition
:15
:30 Small Group
60 Min
10:30-11:30a
Plenary
JEFF IORG
75 Min
10:30-11:45a
Small Group
60 Min
Plenary
FRANCIS CHAN
75 Min
Small Group
60 Min
Plenary
P TAN CHI
75 Min
:45
11am
:15
:30 Exhibits Exhibits Exhibits
:45 Small Group
45 Min
Small Group
45 Min
Small Group Small Group
45 Min
12 noon Exhibits Move-In  
:15
:30   LU N  CH 12:30-1:30p LU N  CH  L  UN C  H
:45
1pm R E G I S T R A T I O N 1:00 - 6:30 pm
:15
:30       Afternoon
Program
1:30-3:30p
  Afternoon
Program
  Afternoon
Program
:45 Plenary
Yi WANG
90 Min
1:45-3:15p
Workshop II
75 Min
1:45-3p
Workshop
75 Min
Plenary
P TAN-CHI
90 Min
Workshop IV
75 Min
S ervice Project Meet with
your Church
75 min
Workshop VI
75 Min
Workshop
75 Min
2pm
:15  
:30  
:45  
3pm    
:15     Exhibits   Exhibits   Exhibits
:30   Workshop I
75 Min
3:30-4:45p
Workshop III
75 Min
Workshop V
75 Min
Meet with
your Church
75 min
 
:45    
4pm    
:15    
:30    
:45              
5pm   DI N  NE R  5-6pm D  IN N  ER DI N  NE  R
:15  
:30  
:45  
6pm     Session
Three Part I
6-8:15p
Session
Five Part I
 
:15 Plenary
Yi Wang /BOR
105 Min
6:15-8p 
Plenary
PATRICK  FUNG
105 Min
Session
Seven
6:15-9:15p
:30 Missionary
Spotlight
6:30-8p
Small  Group Missionary
Spotlight
YouthSession II
6:30-10p
Joint Closing Worship
BOB SJOGREN
150 Min           
6:30-9p
:45 Session
One
6:45-9:45p
7pm Joint Opening Worship
BOB SJOGREN
150 Min
7p-9:30p
:15
:30
:45
8pm transition transition
:15 Session
Three Part II
8:15-10:15p
Session
Five Part II
:30 Workshop II
75 Min
8:30-9:45p
Plenary
FRANCIS CHAN
90 Min
8:30-10p
Workshop IV
75 Min
Plenary
PATRICK FUNG
90 Min
:45
9pm
:15  
:30  
:45    
10pm                              

Daily Schedule

Day Tue 12/26/2017
        DoubleTree
Time C E Y CM
8am  
:15  
:30  
:45  
9am  
:15  
:30  
:45  
10am  
:15  
:30  
:45  
11am  
:15  
:30  
:45  
12 noon Exhibits Move-In  
:15  
:30  
:45  
1pm R E G I S T R A T I O N   1:00 - 6:30 pm  
:15  
:30  
:45  
2pm  
:15  
:30  
:45  
3pm  
:15  
:30  
:45  
4pm  
:15  
:30  
:45  
5pm  
:15  
:30  
:45  
6pm  
:15  
:30  
:45 Session
One
6:45-9:45p
7pm Joint Opening Worship
BOB SJOGREN
150 Min
7p-9:30p
:15
:30
:45
8pm
:15
:30
:45
9pm
:15
:30
:45  
10pm        


Day Wed 12/27/2017
  OCC Double Tree
Time Chinese English Youth Children
8am        
:15 Plenary
JOHN ONG
105 Min
8:15-10a
    Session
Two
8a-12:30p
:30 Workshop I
75 Min
8:30-9:45p
 
:45 Youth Session I
8:45a-12p
9am
:15
:30
:45 Exhibits
10am transition
:15
:30 Small Group
60 Min
10:30-11:30a
Plenary
JEFF IORG
75 Min
10:30-11:45a
:45
11am
:15
:30 Exhibits
:45 Small Group
45 Min
12 noon
:15
:30 LU N  CH 12:30-1:30p
:45
1pm
:15
:30       Afternoon
Program
1:30-3:30p
:45 Plenary
Yi WANG
90 Min
1:45-3:15p
Workshop II
75 Min
1:45-3p
Workshop
75 Min
2pm
:15
:30
:45
3pm  
:15   Exhibits
:30 Workshop I
75 Min
3:30-4:45p
 
:45  
4pm  
:15  
:30  
:45    
5pm DI N  NE R  5-6pm
:15
:30
:45
6pm   Session
Three Part I
6-8:15p
:15 Plenary
Yi Wang /BOR
105 Min
6:15-8p 
:30 Missionary
Spotlight
6:30-8p
Small  Group
:45
7pm
:15
:30
:45
8pm transition
:15 Session
Three Part II
8:15-10:15p
:30 Workshop II
75 Min
8:30-9:45p
Plenary
FRANCIS CHAN
90 Min
8:30-10p
:45
9pm
:15
:30
:45
10pm      


Day Thu 12/28/2017
  OCC Double Tree
Time Chinese English Youth Children
8am        
:15 Plenary
FRANCIS CHAN
105 Min
Session
Four
:30 Workshop III
75 Min
:45 Youth AM
Session
9am
:15
:30
:45 Exhibits
10am transition walk-over
:15
:30 Small Group
60 Min
Plenary
FRANCIS CHAN
75 Min
:45
11am
:15
:30 Exhibits
:45 Small Group
45 Min
Small Group
12 noon
:15
:30 LU N  CH 
:45
1pm
:15
:30   Afternoon
Program
:45 Plenary
P TAN-CHI
90 Min
Workshop IV
75 Min
S ervice Project
2pm
:15
:30
:45
3pm
:15   Exhibits
:30 Workshop III
75 Min
 
:45  
4pm  
:15  
:30  
:45      
5pm DI N  NE  R
:15
:30
:45
6pm Session
Five Part I
:15 Plenary
PATRICK  FUNG
105 Min
:30 Missionary
Spotlight
YouthSession II
6:30-10p
:45
7pm
:15
:30
:45
8pm transition
:15 Session
Five Part II
:30 Workshop IV
75 Min
Plenary
PATRICK FUNG
90 Min
:45
9pm
:15
:30
:45
10pm


Day Fri 12/29/2017
  OCC Double Tree
Time Chinese English Youth Children
8am        
:15 Plenary
TONG LIU
105 Min
Session
Six
:30 Workshop V
75 Min
:45 Youth
Session III
9am
:15
:30
:45 Exhibits
10am transition
:15
:30 Small Group
60 Min
Plenary
P TAN CHI
75 Min
:45
11am
:15
:30 Exhibits
:45 Small Group
45 Min
12 noon  
:15
:30 LU N  CH 
:45
1pm
:15
:30   Afternoon
Program
:45 Meet with
your Church
75 min
Workshop VI
75 Min
Workshop
75 Min
2pm
:15
:30
:45
3pm
:15   Exhibits
:30 Workshop V
75 Min
Meet with
your Church
75 min
 
:45  
4pm  
:15  
:30  
:45      
5pm DI N  NE  R
:15
:30
:45
6pm  
:15 Session
Seven
6:15-9:15p
:30 Joint Closing Worship
BOB SJOGREN
150 Min           
6:30-9p
:45
7pm
:15
:30
:45
8pm
:15
:30
:45
9pm
:15  
:30  
:45  
10pm  

TILL

The Opening of

CMC 2017

Register Today!
(Super Early Registration Discount Available)


Unleashed! Together for

God's Global Glory

Go to top